Hvad er Adventure Lab?

Adventure Lab
Låst
Brugeravatar
ramac
Indlæg: 362
Tilmeldt: 12 sep 2014, 01:14
Geografisk sted: København

Hvad er Adventure Lab?

Indlæg af ramac »

Klippet fra Adventure Labs hjemmeside:

Hvad er Adventure Lab® appen?
Geocaching Adventure Lab® er en ny app og platform i udvikling fra teamet i Geocaching HQ, den giver dig mulighed for at oprette, spille og dele unikke udendørs skattejagter, oplevelser og lege. Der er i øjeblikket over 20.000 offentlige adventures tilgængelige over hele verden. Geocaching Adventure Lab®-appen guider spillere gennem processen med at finde spor, løse gåder og færdiggøre Adventures et sted ad gangen. Hvis du allerede er Geocaching-medlem, tæller disse lab cacher med i din statistik over fund på din Geocaching konto.

Hent app'en til Android: Billede
Hent app'en til iPhone: Billede

Hvad er forskellen på Adventure Lab® og geocaching?
I modsætning til traditionel geocaching, kræver Adventures ikke en fysisk beholder og kan foregå indendørs. Geocaching Adventure Lab® appen udvider grænserne for traditionel geocaching til nye steder og oplevelser, mens det introducerer innovative og friske ideer, der gør geocaching endnu sjovere!

Geocaching Adventure Lab®-appen er lige ved at komme i gang, og for øjeblikket stiller vi kun oprettelsesværktøjerne til rådighed for et begrænset antal erfarne geocachere. De har mulighed for at dele deres Adventures med det publikum de vælger. Geocaching Adventure Lab®-appen gør det muligt at skabe både offentlige og private oplevelser.


_____
ramac
Garmin Nüvi 3590, TomTom GO Premium 5"
Gennemførte Adventures: 10
Låst