GPS-tracker og deres udbredelse

Besvar
Anders
Indlæg: 3
Tilmeldt: 15 nov 2015, 20:01

GPS-tracker og deres udbredelse

Indlæg af Anders »

Hej.

Jeg har altid synes, at gps-trackere var vildt smart, da man jo kan overvåge alt lige fra køretøjer, til kæledyr og personer såsom børn og demente.

Alligevel føler jeg lidt, at gps-trackere ikke anvendes ret meget. Næsten al debat om gps handler om navigation frem for sporing. Har jeg ret?

Er gps-trackere og sporing noget, som bliver populært?

Mvh.

Anders


Anders
Indlæg: 3
Tilmeldt: 15 nov 2015, 20:01

Re: GPS-tracker og deres udbredelse

Indlæg af Anders »

Okay, jeg vil prøve at uddybe spørgsmålet!

Jeg spørger egentligt, fordi jeg pønser på at starte en webshop med gps. Dog er gps meget bredt, så jeg tænkte at specialisere mig inden for gps-trackere og sporingssystemer. Hidtil har jeg kun fundet fundet nogle få webbutikker, der går sig inden for sporing - bl. a. SmartGPS, Trackme samt en generel side om sporing, der hedder http://www.GPS-tracker.dk - men er der virkelig marked for det? Som regel sælger de større butikker kun gps til navigation!

Hvad er jeres mening? Er det en god ide eller en dårlig ide? Gps-trackere er ikke vildt udbredt og spørgsmålet er om de nogensinde bliver det!

Derimod er gps-navigation til køretøjer vildt udbredt, men konkurrencen er for stor. Derfor tøver jeg lidt.

Jeg ser frem til at høre jeres mening!

Mvh.

Anders


Brugeravatar
peter4200
Site Admin
Indlæg: 1612
Tilmeldt: 23 aug 2014, 10:19
Geografisk sted: Korsør

Re: GPS-tracker og deres udbredelse

Indlæg af peter4200 »

Hej Anders

Jeg synes selv at området er et spændende område - dog skal det lige siges at jeg ingen erfaring har med GPS Tracking, hvilket ikke skal afholde mig fra at have en mening :)

Der er ingen tvivl om at det det er spændende og jeg tro at det er noget som stadigvæk er i sin vorden og at du vil starte en web shop op som tilbyder noget inden for dette område, kan jeg kun have respekt for. Jeg har kigget lidt på nogle enheder til montering i min campingvogn og i min søgen efter noget er jeg kun stød på noget som enten er meget billigt (= noget skidt) eller meget dyre. Jeg tror faktisk at der vil være et marked, hvis det er muligt at finde nogle produkter som er til en fornuftig pris og i en ditto kvalitet


med venlig hilsen

Peter Meyland
(Site admin & POI Base udvikler)
TomTom: Trucker 6000, GO 6000 samt GO LIVE Camper & Caravan
Sygic for Android
CoPilot Premium for Android
Garmin Nüvi 255, Nüvi 2597
Anders
Indlæg: 3
Tilmeldt: 15 nov 2015, 20:01

Re: GPS-tracker og deres udbredelse

Indlæg af Anders »

Mange tak for svaret.

Det var dejligt at få bekræftet, at det er en god ide :-)

Jeg glæder mig til at komme i gang. Lige nu venter jeg på produkterne, som er på vej fra leverandører!

Mvh.

Anders


ANH1972
Indlæg: 107
Tilmeldt: 17 feb 2015, 23:39

Re: GPS-tracker og deres udbredelse

Indlæg af ANH1972 »

Det lyder som et spændende projekt Anders.
En af de ting som jeg altid undres over er størrelse på disse trackers. Kan de ikke gøres mindre eller er det bare mig der kigger de forkerte steder. Dem jeg indtil videre har set er på størrelse med halvdelen af en store husholdnings tændstikæske...ja måske et dårligt målestoksforhold men jeg håber du ved hvad jeg mener.
Kan de ikke fås mindre?

Sendt fra min SM-G900F med Tapatalk


Brian
Indlæg: 1
Tilmeldt: 16 aug 2017, 11:16

Re: GPS-tracker og deres udbredelse

Indlæg af Brian »

Faldt lige over denne tråd. Synes også det kunne være spændende med en gps tracker til bilen, og specielt børnene. Synes dog ikke lige jeg kan finde så mange alternativer, i forhold til ovenstående. Har dog fundet noget som kunne være interessant for børnene på https://kidssafety.dk, som tilsyneladende sælger GPS ure til børn. De har også nogle smartwatches til unge, men ved ikke nok om det, udover at det kunne være interessant at prøve?


Besvar