Side 1 af 1

Min nye GPS kan ikke finde satellitter

: 05 nov 2020, 08:24
af KurtViborg
Jeg har endnu ikke brugt min nye Garmin Drive 51 LMT-S i praksis, men nu skal jeg køre fra Tingvej 16, Ulbjerg, 8832 Skals til Sofiendalsvej 88, 9200 Aalborg.
Min hjemmeadresse (den blå pil) står og blinker med et rødt spørgsmålstegn og i den blå bjælke for oven står der "Finder satellitter". Uanset hvor lang tid jeg venter, så sker der ikke noget.

Re: Min nye GPS kan ikke finde satellitter

: 05 nov 2020, 10:08
af grc
Prøv at tage den ud af bilen, ud i det fri giv den så lidt tid til at finde sattellitterne

Re: Min nye GPS kan ikke finde satellitter

: 05 nov 2020, 10:15
af KurtViborg
Hmmm, tak for forslaget, men konen kører i bilen lige nu, så det må vente til hun kommer hjem. Jeg sidder inde i huset; måske skal jeg bare begynde at køre?

Re: Min nye GPS kan ikke finde satellitter

: 05 nov 2020, 10:24
af ANH1972
KurtViborg skrev:Hmmm, tak for forslaget, men konen kører i bilen lige nu, så det må vente til hun kommer hjem. Jeg sidder inde i huset; måske skal jeg bare begynde at køre?
På min Garmin tog det ret lang tid at finde satellitterne hvis den havde været slukket ned i længere tid. I visse tilfæde op til 15-20 min. Efterfølgende var den hurtig til at finde satellitterne igen. Så tror bare du skal gi den tid..selvom det kan være træls..

Sendt fra min SM-G973F med Tapatalk


Re: Min nye GPS kan ikke finde satellitter

: 06 nov 2020, 08:11
af KurtViborg
Hmmm, nu har jeg slået "Skærmtimeout" fra, så jeg kan se hvad der foregår. Og sandelig ... så gik der ikke lang tid før den fandt satellitterne.

Jeg forstår bare ikke hvad de to ting har med hinanden at gøre.

Re: Min nye GPS kan ikke finde satellitter

: 06 nov 2020, 08:22
af grc
Hvis skærmen står til at lukke efter 1-3 min., så er der ingen aktivitet på gpsen, og første gang man starter sin nye gps kræver den mere tid til at finde satelitterne

Re: Min nye GPS kan ikke finde satellitter

: 06 nov 2020, 08:57
af KurtViborg
Ok, men så er det jo tåbeligt at skærmsluk som default er sat til to minutter. Suk :-(