Side 1 af 1

Min Garmin kan ikke finde hjem

: 01 aug 2021, 10:00
af KurtViborg
Jeg købte en Garmin Drive 51 LMT-S, da min gamle TomTom led den uhyggelige død, at TomTom ikke længere tilbyder kortopdateringer.

Jeg husker ikke længere hvordan jeg fik den startet op i sin tid og hvordan jeg registrerede min hjemadresse. Apparatet går fuldstændig amok når jeg trykker på "Hjem" og viser helt forkerte ruter. Hvis jeg bruger den i lokalområdet, hvor jeg har en ganske god fornemmelse af hvilken retning jeg skal køre i, så er jeg med det samme klar over at den er på vildspor.

Faktisk burde den vel bare vælge at køre ad samme ruta som på udturen?

Re: Min Garmin kan ikke finde hjem

: 01 aug 2021, 10:13
af peter4200
Nu er jeg ikke 100 meter mester ud i Garmin, men kan side 3 i manualen ikke hjælpe?

Re: Min Garmin kan ikke finde hjem

: 02 aug 2021, 09:13
af KurtViborg
Jeg tager lige en time-out. Måske har jeg handlet i panik, da jeg fik en meddelelse om at TT'en ikke længe kunne opdateres. Nu har jeg geninstalleret MyDrive Connect og er i gang med opdateringer. Det var måske bare Fotofælder der var udløbet. Ak ja :-(

Re: Min Garmin kan ikke finde hjem

: 02 aug 2021, 11:37
af ramac
Fik du registreret "Hjem"-positionen efter Peters anvisning?

Re: Min Garmin kan ikke finde hjem

: 03 aug 2021, 06:17
af KurtViborg
Faktisk nej. Da jeg fandt ud af at min gamle TT slet ikke var "død" brugte jeg en masse energi på at opdatere kort og software, så Garmin'en blev omgående kasseret.

Det ser simpelt ud med Peters anvisning, så jeg er sikker på at det vil lykkes, så det vil jeg gøre og skal nok melde tilbage, men ikke lige i dag, da jeg har vildt meget om ørerne for tiden.

Re: Min Garmin kan ikke finde hjem

: 05 aug 2021, 12:43
af KurtViborg
Det var jo nemt, så nu har jeg opdateret min hjem-adresse. Nu skal jeg teste om det virker, men det bliver ikke de første par dage.